Hótérkép Románia

Ha Erdélyben szeretnél síelni, akkor a hótérkép Románia aloldalunkat érdemes minden nap figyelemmel kísérned, de segítségként még itt vannak a legjobb sípályák is:

A hótérkép Románia szerte több síközpontot is ajánl

 1. Kapnik: Itt a hóvastagság 40 és 60 cm között van. A síközpont teljesen üzemel, minden lejtője és felvonója nyitva van.
 2. Arena Platos (Szeben megye): Az Arena Platos síközpontban a hóvastagság a csúcson 55 cm, az alján 40 cm. A 2,6 km-es lejtőinek 2,5 km-e nyitva van, és mind a 6 felvonó üzemel.
 3. Hargitafürdő (Hargita megye): Ebben a síközpontban a hóvastagság a csúcson 50 cm, az alján 30 cm. A 7 km-es lejtők közül 2 km nyitva van, és az 5 felvonóból 2 működik.
 4. Madarasi Hargita (Hargita megye): Itt a hóvastagság a csúcson 45 cm, az alján 25 cm. A 6 km-es lejtők közül 2,2 km nyitva van, és az 5 felvonóból 2 üzemel.
 5. Poiana Brașov (Brassó megye): A Poiana Brașovban a hóvastagság a csúcson 30 cm, az alján 20 cm. A 13,7 km-es lejtők közül 5 km nyitva van, és a 10 felvonóból 4 működik.
 6. Roata – Cavnic (Máramaros megye): Ez a síközpont teljesen üzemel, a hóvastagság a csúcson 60 cm, az alján 40 cm. Mind a 6,3 km-es lejtői nyitva vannak, és mind a 3 felvonó működik.

Ezek a síközpontok különböző síelési élményeket kínálnak, kezdőktől a nehezebb lejtőkig, és a jelenlegi hóviszonyok ideálissá teszik őket a téli sportok szerelmeseinek.

Hótérkép Románia
Hótérkép Románia


7 napos időjárás előrejelzés↗

7 napos időjárás előrejelzés Erdélyben és Partiumban.

15 napos időjárás előrejelzés↗

15 napos időjárás előrejelzés Erdélyben és Partiumban.

30 napos időjárás előrejelzés ↗

30 napos időjárás előrejelzés Erdélyben és Partiumban.


Időjárás hírek

 • Egy forró hetünk van
  A Nyugat-Európában tapasztalható intenzív légmozgás újraindul, így míg a nyugati térségben a hideg levegő
 • Változékony időjárás a következő 3 napban
  Az elkövetkező három napban Erdély és Partium területén változékony, több helyen csapadékos idő várható.