Időjárás Nagyvárad

Időjárás Nagyvárad aloldalunk naprakész információ, óránként frissülő vizuális térképen. Nézz be mindennap, kövesd kedvenc városod 3 napos, 7 napos és aktuális napi időjárás alakulását. Ezen felül egész Erdély és Partium aktuális és várható időjárásának alakulását követheted nyomon.


Időjárás Nagyvárad
ked, 2024.06.25.
05:38 | 21:31
TEMP: 28 ℃
RAIN: 0 mm
SNOW: 0 mm
kevés felhő

sze, 26.06

05:38
21:31
enyhe eső
TEMP: 25 ℃
RAIN: 3 mm
SNOW: 0 mm

csü, 27.06

05:38
21:31
közepes eső
TEMP: 26 ℃
RAIN: 5 mm
SNOW: 0 mm

pén, 28.06

05:39
21:31
szórványos felhőzet
TEMP: 26 ℃
RAIN: 0 mm
SNOW: 0 mm

Nagyvárad Bihar megye székhelye, Partium legnagyobb városa. A Sebes-Körös két partján és a váradi dombságok alatt terül el, tengerszint feletti magassága 142 méter. Észak-Keleten a Rézalja domb határolja, hirtelen emelkedve a város fölé, csalóka látványt mutat.

Éghajlata mérsékelt kontinentális. Az óceáni hatás miatt, valamint az a tény, hogy az uralkodó széljárás legtöbb esetben nyugati, Nagyvárad időjárása kellemes, kevésbé forró és száraz nyarak jellemzik.

Testvérvárosai Debrecen, Ceyrat, Mantova.

Időjárás Nagyvárad


Nagyvárad, Bihar megye szívében fekvő város, nemcsak kulturális és történelmi jelentőségéről ismert, hanem változatos időjárási viszonyairól is. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a város jelenlegi és közelgő időjárási körülményeit, különös tekintettel a napos időjárás előrejelzésére.

Napos időjárás előrejelzés Nagyvárad


Nagyvárad időjárása, különösen tavasszal és nyáron, jellemzően napos és kellemes. A hőmérsékletek ebben az időszakban gyakran emelkednek, ideális körülményeket teremtve a szabadtéri tevékenységekhez. A prognózis lehetővé teszi a városlakók és turisták számára, hogy megtervezzék programjaikat, kihasználva a szép idő adta lehetőségeket.

A megye legnagyobb városaként, jelentős időjárási változásoknak lehet kitéve. A havi prognózis segítségével a hosszú távú tervezés könnyebbé válik, legyen szó üzleti utazásról, turisztikai látogatásról vagy akár egy egyszerű kirándulásról a városban.

1 napos előrejelzés szerinti hőmérséklet és szélviszonyok

A hőmérséklet és szélviszonyok előrejelzése kulcsfontosságú az élet számos területén. Bihar megyében, és különösen Nagyváradon, a szél gyakran hoz változást az időjárásban. Télen a hideg szelek lehűthetik a levegőt, míg a nyári hónapokban a hűsítő szellő kellemes enyhülést hozhat a forróságban. Az időjárás-előrejelzés folyamatos figyelése segít a lakosoknak és látogatóknak felkészülni az esetleges hirtelen időjárási változásokra.

A 10 napra jelölt prognózis különösen hasznos lehet a rövidebb távú tervezés során. A hőmérséklet és szélviszonyok előrejelzése segít a helyieknek és a turistáknak egyaránt abban, hogy megfelelően öltözzenek fel és tervezzék meg napi tevékenységeiket.

Időjárás Nagyvárad Bihar megye – a következő napok időjárásának előrejelzése

A másnapi prognózis létfontosságú információforrás. Különösen Nagyváradon gyorsan változhat, és az eső, hó vagy egyéb csapadék jelentős hatással lehet a mindennapi életre ősztől télig. Ezek a változások befolyásolhatják a közlekedést, a munkavégzést és a szabadidős tevékenységeket is.

Napsütötte időjárásra különösen a tavaszi és nyári hónapokban számíthatunk hosszú távon. Azonban fontos figyelemmel kísérni a váratlan időjárási fordulatokat is, mint az esőzések vagy hóviharok. Az időjárás-előrejelzés folyamatos nyomon követése segít a lakosoknak és a látogatóknak felkészülni ezekre a változásokra.

A megye egyik legfontosabb városaként, változatos időjárási körülményekkel rendelkezik. A tiszta időjárás élvezete mellett fontos a váratlan esőkre vagy télen hóesésekre való felkészülés. A pontos és megbízható időjárás-előrejelzés Nagyvárad területén elengedhetetlen a helyiek és az ide látogatók számára.

Mindez remélhetőleg segít a Nagyváradra látogatóknak és ott élőknek jobban megérteni és felkészülni a változó időjárási körülményekre, így lehetővé téve számukra, hogy a legjobban kihasználják időjüket ebben a gyönyörű városban.

Nagyvárad kulturális programjai

Időjárás térképek & webkamera

Követem:

Nagyon fontos: Az előrejelzési adatok pontosságáért és hitelességéért semmilyen jogi felelősséget nem vállalunk, sem az azokból eredő pontatlan vagy hibás értelmezés miatt keletkező bárminemű kárért.