Akár 41%-os akciók a Samsonite bőröndökre a Táskaweb kínálatában

Most, hogy jön a tavasz, az időjárás is végre kegyes hozzánk. Kevesebb cuccal el lehet menni egy hétvégi városnéző kirándulásra valamelyik közeli országba, ami azt is jelenti, hogy ideje lecserélni a régi, kopott vagy épp tönkrement bőröndöket és táskákat, hogy megújulva tudjuk élvezni a várva várt pihenést.

A Táskaweb kínálatában akár 41%-os kedvezménnyel tudunk most Samsonite bőröndöket rendelni, ami kiváló lehetőség arra, hogy akár egy egész szettet vegyünk, hogy a nyaralás előtt már ne kelljen ilyenekkel bajlódni.

Samsonite bőröndszett az egész családnak

A fenti képen lévő Samsonite ANAFI négykerekű, fekete 3 db-os bőröndszett remek ajánlat azok számára, akiknek fontos, hogy a reptereken, vonatokon vagy épp hajókon könnyedén tudják tolni maguk mellett a nehéz bőröndöket.

3 év garancia jár a bőröndökre, illetve majdhogynem elpusztíthatatlan poliészter anyagból készültek, így sokáig bírják a reptéri strapát.

Méretek:

Kicsi: 40 x 55 x 20 cm, 36 liter, 2,4 kg (kabinbőrönd)

Közepes: 43 x 70 x 27/29 cm, 65/70 liter, 3,4 kg (bővíthető)

Nagy: 48 x 81 x 29/31 cm, 102/111 liter, 4 kg (bővíthető)

Samsonite gyerekbőrönd a kicsiknek

Szerencsére a Samsonite készít olyan bőröndöket is, amelyek kifejezetten a csöppségek igényeihez igazított a gyártó, hiszen ha felnőttként ránézünk ezekre a bájos kis darabokra, irigykedve nézzük őket, hogy miért nem lehetett ilyeneket kapni akkor, amikor mi voltunk gyerekek. Mekkora móka lehet egy Samsonite gyermek bőröndnek a tetején végigszáguldani a reptéren a rengeteg ember között?!

Samsonite kabinbőrönd azoknak, akik csak néhány napra utaznak el

Sokan annyira professzionális szintre emelték a pakolás művészetét, hogy egy heti holmit is képesek belepréselni egy apró kabinbőröndbe.

Természetesen ehhez el kell sajátítani a hajtogatás művészetét, és nem árt, ha kihasználunk olyan helyeket is, mint a cipők belseje. Természetesen fontos az is, hogy lehetőleg minden pipere holmiból utazó méretet vigyünk, ami nem foglal sok helyet. Így azért tényleg könnyebb beleférni egy apró kabinbőröndbe.

Például egy Samsonite NUON négykerekű, USB töltős piros kabinbőrönd, 2,5 kg, 38-42 literes, illetve 40 x 55 x 20/23 cm.

Kemény fedele miatt bátran körbejárhatjuk vele a világ összes repülőterét, hiszen ha dobálják is a reptéren a dolgozók, biztos, hogy nem lesz semmi baja, mert mégiscsak egy Samsonite, keményfedeles bőröndről beszélünk, amely már a nevében benne hordozza a minőséget, az ergonomikus kialakítást, illetve a stílusos megjelenést.

Időjárás térképek & webkamera

Követem: