Időjárás Erdély és Partium: 7 napos időjárás előrejelzés

Foglaljuk össze, hogy több forrás szerint milyen időjárásra számíthatunk Erdély és Partium nagyobb megyéiben a következő héten.

Szatmár megye: Az elkövetkező héten változatos időjárás várható. Csütörtöktől szombatig napsütéses és felhős időszakok váltakoznak, a hőmérséklet 28-30°C körül alakul. Vasárnap és hétfőn záporok és zivatarok várhatók, majd a hét közepén ismét naposabb idő lesz. Az éjszakai hőmérsékletek 15-18°C között mozognak.

Bihar megye: Változó időjárásra lehet számítani, napos és felhős időszakok váltakoznak, esőre és zivatarokra is számítani lehet. A nappali hőmérséklet 27-29°C, az éjszakai 14-17°C között alakul.

Máramaros megye: Felhős és napos időszakok váltakoznak, záporok és zivatarok is előfordulhatnak. A nappali hőmérséklet 26-28°C, az éjszakai 14-16°C között várható.

Kolozs megye: Napos időszakok és felhős napok váltakoznak, helyenként záporok és zivatarok is lehetnek. A nappali hőmérséklet 25-28°C, az éjszakai hőmérséklet 13-15°C között mozog.

Hargita megye: Hűvösebb időre lehet számítani, napos és felhős időszakokkal, esőre és zivatarokra is számítani lehet. A nappali hőmérséklet 22-25°C, az éjszakai hőmérséklet 10-12°C között alakul.

Kovászna megye: Változékony időjárásra lehet számítani, napsütés és felhős időszakok váltakoznak, eső és zivatarok is előfordulhatnak. A nappali hőmérséklet 24-26°C, az éjszakai 12-14°C körül mozog.

Maros megye: Napos és felhős időszakok váltakoznak, záporok és zivatarok is előfordulhatnak. A nappali hőmérséklet 25-27°C, az éjszakai hőmérséklet 13-15°C között mozog.

Források:

  • timeanddate.com
  • theweather.com
  • meteoblue.com
  • Weather Underground
  • Met Office

Követem az oldalt Facebookon is!